Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Hua Hin

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hua Hin zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hua Hin mini-gids

Autoverhuur Hua Hin
Autohuur Hua Hin

Hua Hin is gelegen in het noordelijke schiereiland van Malakka. Hier ligt de stad op de oostelijke kust van het schiereiland, grenzend aan de Golf van Thailand met uitzicht op de Zuid-Chinese Zee in het zuiden. Hua Hin eigendom van de provincie Prachuap Khiri Khan en dat is ongeveer 190 km naar de hoofdstad Bangkok naar het noorden.De bevolking in Hua Hin ongeveer 85 000 in 2006.

Hua Hin is een van de meest exclusieve resorts in Thailand. Dit is ook het oudste resort en is zeer aantrekkelijk, toen koning Prajadhipok, die ook verder gaat door de naam van Rama VII hier een paleis gebouwd. Zo begon de tweede koninklijke en adellijke om dit juweeltje aan te trekken. In Hua Hin is het aanbieden van cursussen in het koken en kunst, alsook enkele van de beste golfbanen. Naast activiteiten zoals vissen, paardrijden en duiken. Elephant Village is gelegen op ca.. 3 km buiten Hua Hin, waar bezoekers kunnen eten en rijden de olifanten.

Hua Hin Airport ligt op ongeveer 5 kilometer ten noorden van de stad en biedt een aantal binnenlandse vluchten.