Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Khao Lak

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Khao Lak zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Khao Lak mini-gids

Autoverhuur Khao Lak
Autohuur Khao Lak

Khao Lak is een toeristische plek die centraal gelegen is aan de kust van het schiereiland Malakka. Het grenst aan de site van de Andaman Zee in het westen en Myanmar paar mijl verder naar het noorden. Khao Lak Phang Nga provincie behoort tot en is een klein dorp, die hun leven op het toerisme. De meeste toeristen komen uit Europa en vooral Duitsland, Groot-Brittannië en Scandinavië.Langs de kustlijn van ongeveer 3,2 miljoen, wordt geschat dat er leven er ongeveer 5000 (geen jaar referentie).

Khao Lak is een vakantieparadijs, en toeristen bezoeken de plaats van de lange witte stranden en de groene zee. Van activiteiten aangeboden raften en kanoën, en in de omgeving zijn er prachtige watervallen en andere warmtebronnen. Veel mensen die reizen naar Khao Lak ook naar de Similan-eilanden. Dit is een van de meest populaire duikplekken ter wereld en werden aangewezen als Nationaal Park in 1982. Eilanden bestaat uit negen eilanden waar je kunt snorkelen of duiken en zie de prachtige koraalriffen.

Phuket International Airport ligt ongeveer 80 km ten zuiden van Khao Lak.