Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Phuket Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Phuket Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Phuket Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Phuket Luchthaven
Autohuur Phuket Luchthaven – Foto: © F3rn4nd0

Phuket Airport ligt 32 km ten noorden van het eiland Phuket en 32 km van Phuket. De bussen rijden tussen de luchthaven Phuket en elk half uur. Onder de bedrijven die gevestigd zijn auto op de luchthaven is Thaise Rent a Car, Avis, Budget, Hertz, Sixt en Europcar.

Ongeveer 3 miljoen passagiers bezocht Phuket Airport elk jaar, en het is de tweede grootste luchthaven in Thailand in termen van het aantal passagiers. De luchthaven heeft twee terminals, een voor binnenlandse vluchten en een internationale. Het is de belangrijkste hub voor Thai AirAsia. Vanuit Phuket, een vlieg tot ongeveer 40 verschillende bestemmingen in Europa en Azië.

Naast Thai Airways International restaurant, Er zijn verschillende cafes en bars op de luchthaven en een 10-eeuwse winkels. Andere faciliteiten zijn geldautomaten, gebedsruimte voor moslims en eerste hulp. Phuket Airport Hotel ligt op loopafstand van de luchthaven en er is ook een shuttle bus daar.