Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Koh Samui

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Koh Samui zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Koh Samui mini-gids

Autoverhuur Koh Samui
Autohuur Koh Samui

Koh Samui is een eiland dat behoort tot de provincie Surat Thani in Thailand. Het eiland is de derde grootste in het land en heeft een bevolking die werd gemeten op bijna 40 000 in 2008. De grootste stad op het eiland is Chaweng gelegen aan de oostzijde, en Koh Samui in Thailand, de Golf van dat samengaat met de Zuid-Chinese Zee in het zuiden. De hoofdstad Bangkok is Samui gelegen op ongeveer 500 km ten noorden van Koh, het eiland leeft voornamelijk op het toerisme.

Koh Samui is een tropisch paradijs met weelderige natuur, witte zandstranden en groene wateren. Bezoekers kunnen gebruik maken van de attracties en activiteiten, zoals duiken, golf, trektochten per olifant en een spa. Een van de meest beroemde bezienswaardigheden zijn de stenen grootmoeder en grootvader rots in de vorm van een vrouwelijke en een mannelijke genitaliën. Het eiland biedt ook een tropische dierentuin, Samui Aquarium en Tiger Zoo, een vlindertuin en een apeteater.

Samui Airport is een luchthaven buiten, met uitzondering van de gift shop, gelegen ca. 2 km ten noorden van Chaweng.