Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Krabi

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Krabi zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Krabi mini-gids

Autoverhuur Krabi
Autohuur Krabi

Krabi ligt bijna volledig in het zuiden van Thailand op het schiereiland van Maleisië en is gelegen aan de westkust, in de buurt van de plek waar Krabielven loopt uit in de Andaman Zee.De stad is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam, en in 2005, inwoners van de stad van bijna 25 000 Het duurt ongeveer 1 uur en 20 minuten te vliegen naar de luchthaven in Bangkok, en de beroemde eiland Phuket is kustlijn ligt net ten zuiden van Krabi.

Net als vele andere vakantieparadijs in Thailand termijnen ook Krabi met kristal wit, zacht stranden en een sterke en vitale natuur. In de omgeving van Krabi, er zijn watervallen, grotten en andere warmtebronnen dat de georganiseerde tours die rondweg de typische toeristische plekken. In een aantal van de grotten zijn rotstekeningen of lagunen. In de Andamanse Zee net buiten Krabi, wordt geschat op ongeveer 200 kleinere eilanden, en oordeelde eiland-hoppen van Krabi. Daarnaast kunt u zich aanmelden voor het beklimmen van dat meer dan 150 verschillende routes.

Krabi Airport ligt ongeveer 7 km buiten de stad.