Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Phuket

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Phuket zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Phuket mini-gids

Autoverhuur Phuket
Autohuur Phuket

Phuket is een eiland en een provincie in de Andamanse Zee net buiten de westkust van Mandalayhalvøya. Phuket is het grootste eiland in Thailand met een bevolking van meer dan 320, 000 (2007) en een kapitaal genoemd Phuket.Phuket stad werd gesticht in de 1e eeuw voor Christus Kr. en voor vele eeuwen, het eiland leefden voornamelijk op tin, maar in de afgelopen jaren het toerisme heeft overgenomen.

Langs de vele stranden, is er een ruime keuze aan restaurants en een bruisend uitgaansleven, in aanvulling op die u kunt snorkelen, duiken en een van ’s lands beste golfbanen. In Phuket stad die je moet bezoeken, de oude stad met kleine winkeltjes en cafes, musea en tempels. Jui Tui Shrine is de oudste Chinese tempel in Phuket.De tempel werd gebouwd in de 1700s en de mensen komen hier om een orakel om raad te vragen. Zij bekleedde vele festiviteiten op het eiland als Patong Carnaval en Chao Le Boat Drijvende Festival.

Phuket International Airport ligt ongeveer 30 km ten noorden van Phuket stad.