Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Surat Thani

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Surat Thani zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Surat Thani mini-gids

Autoverhuur Surat Thani
Autohuur Surat Thani

Surat Thani is een stad die behoort tot de provincie Surat Thani in het zuiden van Thailand. De provincie ligt op het Maleisisch schiereiland grenzend aan de Andaman Zee in het westen en de Golf van Thailand in het oosten. Surat Thani is de hoofdstad van de provincie en is gelegen aan de kust van Thailand Golf. De stad heeft een locatie nabij de monding van de rivier de Tapi en de bevolking werd gemeten op bijna 130 000 in 2009.

De meeste reizen via Surat Thani om naar een van de vele eilanden in de Golf van Thailand, en de provincie staat bekend als “een provincie van de duizend eilanden”.De stad is een van de eerste steden die je ontmoet op de weg ten zuiden van Bangkok. In Surat Thani je zou moeten nemen in de bezienswaardigheden waaronder het prachtige St. Raphael katholieke kathedraal. In de avond is er een markt langs de rivier met cabines en voedsel, en in augustus en oktober feesten gehouden Rambutan Fair en Chaka Phra.

Internationale Luchthaven Surat Thani is een internationale luchthaven ligt op ca.. 25 km ten westen van de provinciale hoofdstad.