Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Udon Thani

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Udon Thani zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Udon Thani mini-gids

Autoverhuur Udon Thani
Autohuur Udon Thani

Udon Thani is gelegen in het noordoostelijk deel van de Thailand en behoort tot de provincie met dezelfde naam.Hier is Udon Thani provincie hoofdstad en heeft een bevolking van iets meer dan 140, 000 (2008). Het is ongeveer 600 km naar de hoofdstad Bangkok, in welke stad ligt ten zuidwesten van de.Udon Thani is bewoond sinds 6000 voor Christus Kr. en was een belangrijke stad voor de Amerikanen tijdens de Vietnam-oorlog.

De Amerikanen brachten de westerse cultuur zoals bars en cafes, en je kan zien, wat van de resterende bars. In het gebied rond de stad kan een bezoek aan de beroemde attracties, zoals Phu Phrat Bat Historical Park met historische gebouwen en grotten en rotstekeningen. Na Yoong Nam Zoals Forest Park de termijnen, met prachtige watervallen, dat de 40 meter hoge waterval Yung Thong. Ongeveer 50 kilometer van Udon Thani is Ban Chiang, die is de oudste woonplaats van Thailand en hier zie je artefacten daterend uit 3500 voor Christus Kr.

Udon Thani International Airport ligt ongeveer 30 kilometer ten westen van de stad.