Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Udon Thani

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Udon Thani zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Udon Thani mini-gids

Autoverhuur Udon Thani

Autohuur Udon Thani

Udon Thani is gelegen in het noordoostelijk deel van de Thailand en behoort tot de provincie met dezelfde naam.Hier is Udon Thani provincie hoofdstad en heeft een bevolking van iets meer dan 140, 000 (2008). Het is ongeveer 600 km naar de hoofdstad Bangkok, in welke stad ligt ten zuidwesten van de.Udon Thani is bewoond sinds 6000 voor Christus Kr. en was een belangrijke stad voor de Amerikanen tijdens de Vietnam-oorlog.

De Amerikanen brachten de westerse cultuur zoals bars en cafes, en je kan zien, wat van de resterende bars. In het gebied rond de stad kan een bezoek aan de beroemde attracties, zoals Phu Phrat Bat Historical Park met historische gebouwen en grotten en rotstekeningen. Na Yoong Nam Zoals Forest Park de termijnen, met prachtige watervallen, dat de 40 meter hoge waterval Yung Thong. Ongeveer 50 kilometer van Udon Thani is Ban Chiang, die is de oudste woonplaats van Thailand en hier zie je artefacten daterend uit 3500 voor Christus Kr.

Udon Thani International Airport ligt ongeveer 30 kilometer ten westen van de stad.

Nederlands