Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Brno

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Brno zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Brno mini-gids

Autoverhuur Brno
Autohuur Brno

Brno is een stad in het zuidoosten van Tsjechië, die ligt langs de loop van rivieren en Svratka Svitava.Brno behoort tot de provincie Moravië, waar het gaat om een commerciële en culturele centrum.  Dit is de grootste stad in de provincie en het tweede grootste land in termen van bevolking, en in 2008 de populatie geschat op ca.70 000. Gemeten in het gebied van de derde grootste stad Brno Tsjechië werd gesticht rond het jaar 1000

Er zijn veel historische gebouwen in de stad, naast de bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Gouverneur’s Palace is een prachtig gebouw dat werd gebouwd in 1700, en de kapucijner klooster uit de jaren 1600 hebben een veel bezocht crypte met de overblijfselen van de vroegere monniken. Spielberg is nu een museum en was een beruchte gevangenis in 1700 – en 1800’s. Het museum, gelegen net buiten het centrum. De dierentuin Zoo Brno een rrangeres de diverse festiviteiten aan de dieren de feestdagen en geboortes van nieuwe.

Brno-Turany Airport ligt op ca.. 10 km buiten de stad.