Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Brno Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Brno Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Brno Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Brno Luchthaven
Autohuur Brno Luchthaven

Brno-Turany Airport (BRR) ligt op ongeveer 8 kilometer van Brno. Er zijn bussen tussen de luchthaven en Brno elk half uur. Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven, deze zijn Avis, Budget, Hertz, Nationa, Sixt en Europcar.

506 174 passagiers bezocht de luchthaven van Brno in 2008.Het dient vooral low-cost carriers en charters en charter reizen naar 30 verschillende bestemmingen. De reguliere routes zijn MoskouLonden en Praag. Een nieuwe vertrekhal geopend in 2006 ontworpen door een van de beroemdste architecten van de Tsjechische Republiek, Petr Parolek.

Brno Airport heeft een kleine selectie van dranken en eetgelegenheden. Het heeft ook de VIP-lounge, toeristische informatie, baby / familie kamer, eerste hulp en apotheken. Er zijn geen hotels op de luchthaven.