Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Hradec Králové

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hradec Králové zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hradec Králové mini-gids

Autoverhuur Hradec Králové

Autohuur Hradec Králové

Hradec Králove is centraal gelegen in het noordelijke deel van de Tsjechische Republiek .Door een locatie aan de rivier Labe, ook bekend als de Elbe, en behoort tot de regio Hradec Králove, gelegen in het historische district van Bohemen.Hradec Králove werd gebouwd rond 1000 en de naam betekent “kasteel van Queen’s.”Vandaag de dag zijn er ongeveer 95 000 inwoners in de stad (2008).

Hradec Králove staat bekend voor de productie van muziekinstrumenten in aanvulling op het houden van verschillende muziekfestivals. In augustus gaat elk jaar Hip Hop Kemp van de stack en is een van de grootste hip-hop festivals van Europa, en in oktober hield de internationale jazzfestival Jazz Goes to Town. Obri Aquarium is een groot aquarium met een tunnel onder water, en de luchtvaart museum Museum voor Luchtvaart, kan men zien flyoppvisninger. Witte Toren werd gebouwd in 1500 en heeft een ongewoon lange tijd die de wijzer wijst naar het uur en de korte punt van de notulen.

Praag Ruzyne Airport is het dichtstbijzijnde internationale vliegveld ligt ongeveer 110 km ten westen van de stad.

Nederlands