Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Praag Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Praag Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Praag Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Praag Luchthaven
Autohuur Praag Luchthaven

Praag Ruzyne Airport (PRG) ligt op 20 km ten noordwesten van Praag. Er zijn meer bussen naar het programma rostasjoner de buurt van het centrum van Praag.Autoverhuur bedrijven gelegen op de eerste verdieping van de parking C. De bedrijven die hun diensten aan te bieden is Hertz, Europcar, Avis, Budget, CS czechocar en Dvorak schoon een auto.

Met 12,8 miljoen passagiers in 2008 was het drukste vliegveld onder de nieuwe EU-lidstaten. De luchthaven ontving Skytrax’s Award voor beste luchthaven in Centraal-en Oost-Europa voor 2005 en 2007. Het is een hub voor de Tsjechische Airlines, Smart Wings, Travel Services en Wizz Air. Van Praag Airport kan rechtstreeks reizen naar 108 bestemmingen in 50 landen. De luchthaven heeft drie terminals met shuttle-bus verbinding.

Er zijn meer dan 70 verschillende winkels op de luchthaven, en de selectie van eet-en drinkgelegenheden zijn ook goed. Andere faciliteiten omvatten een apotheek, draadloos internet, bank, postkantoor, medische kantoren, VIP lounge en business center. Er zijn verschillende hotels op de luchthaven, het is het Ramada Airport Hotel Prague, Hotel Tranzit, Hotel Tranzit 2 en Courtyard by Marriott Prague Airport.