Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kutná Hora

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kutná Hora zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kutná Hora mini-gids

Autoverhuur Kutná Hora
Autohuur Kutná Hora

Kutná Hora is centraal gelegen in het midden van de Tsjechische Republiek en is gelegen nabij de rivier de Elbe, of de Elbe.De stad is genoemd Cutting Berg in het Duits en de bevolking was iets meer dan 20 000 in 2008. Het werd gebouwd in een klooster in Kutna Hora in 1142, en zilvermijnen in werking waren tussen 1200 – en 1700, betekende dat de stad een sterke economie had.

Het historische centrum is klein, kronkelige straatjes en werd opgenomen op de UNESCO World Heritage List in 1995. Kutna Hora werd opgericht als belangrijkste bronnen van zilver, die hebben geleid tot de mijnbouw keer werden opgegraven in het midden. Voor meer informatie over de zilveren verhaal, kunt u het Zilvermuseum Tsjechische Museum van zilver. Het museum is gehuisvest in het historische kasteel Hrádek die voor het eerst genoemd in 1312 Italiaanse Hof was een koninklijke residentie en werd gebouwd in 1400, terwijl de St. Barbara-kerk werd begonnen in de 1300’s.

Praag Ruzyne Airport is het grootste vliegveld van de Tsjechische Republiek en ligt bijna 110 km ten westen van Kutná Hora.