Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Liberec

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Liberec zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Liberec mini-gids

Autoverhuur Liberec

Autohuur Liberec

Liberec is geheel ligt bijna in het noorden van de centrale Tsjechische Republiek en is ir. egionen Bohemen.Nisa stroomt de rivier door de stad en het is slechts iets meer dan 20 km van de Duitse en de Poolse grens, die ligt net ten noorden van Liberec. Met een bevolking van bijna 100, 000 (2008) Liberec is de zesde grootste stad in de Tsjechische Republiek.

Liberec is een historische stad en er zijn diverse oude gebouwen te zien in de stad, waaronder het stadhuis uit de jaren 1800 en het kasteel van graaf Clam Gallas de jaren 1600. Het is gelegen aan de voet van de berg Jested, en de TV-toren met dezelfde naam werd in 1968 gebouwd en is een bekend herkenningspunt. Een van de meest bezochte bezienswaardigheden zijn de dierentuin geopend in 1919 en is de oudste dierentuin in het voormalige Tsjechoslowakije. Er zijn exotische dieren zoals olifanten en giraffen, maar het is de zeldzame witte tijgers ras het meest populair zijn.

Praag Ruzyne Airport is het dichtstbijzijnde vliegveld en is ca. 130 km ten zuiden van Liberec.

Nederlands