Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Pilsen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Pilsen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Pilsen mini-gids

Autoverhuur Pilsen
Autohuur Pilsen – Foto: © Miaow Miaow

Pilsen is de Tsjechische Republiek vierde grootste stad en heeft een bevolking van bijna 165.000 (2007).De stad behoort tot de regio Pilsen is verre westen van het land gelegen, op het gebied van Bohemen. Plze?, genaamd Pilsen in het Duits, is gelegen aan de vier rivieren Radbuza, Mže, Úhlava en Úslava gelijktijdige naar de rivier Berounka. Het is ca. 80 km naar de Duitse grens.

Pilsen staat bekend om het brouwen van bier, Pilsner en dat de productie van niemand heeft al sinds het begin van de 1300’s. Bezoekers moeten een bezoek aan de brouwerij Pilsner Urquell brouwerij en de Brouwerij Museum. Pilsen Zoölogische en Botanische Tuin heeft de tweede grootste gebied voor beren in zowel Europa als natuurlijke habitat voor katten, en een botanische tuin. In de historische stad veel oude gebouwen, waaronder de St. Bartholomew’s kathedraal uit de 1300s. Voor kinderen zijn er attracties zoals een pop museum en een sp økelsesmuseum die gewijd is aan sprookjes en legenden.

Het dichtstbijzijnde internationale vliegveld is Praag Ruzyne Airport, die ligt op ca.. 90 km.