Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Praag

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Praag zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Praag mini-gids

Autoverhuur Praag
Autohuur Praag

Praag is de locatie ten noordwesten van Tsjechië   aan de rivier de Moldau.Deze rivier verdeelt de stad in twee wijken met een cijfer op elke pagina, met inbegrip van de oude stad in het noorden op de oostelijke oever. Praag is de hoofdstad van het land en was ook de hoofdstad van het oude Tsjecho-Slowakije. Met een bevolking van meer dan 1,2 miljoen (2009), Praag is de grootste stad in Tsjechië. De vroegste verslagen van Praag is van 928.

Praag staat bekend om haar vele bruggen die zich uitstrekt over de Moldau, de meest populaire van de gotische Karelsbrug zijn uit de jaren 1300 zijn ongeveer. 500 meter lang. Old Town genaamd Stare Mesto en nog veel liever hier omdat van de oorspronkelijke stratenpatroon dat bewaard is gebleven en de historische gebouwen.Op het Oude Stadsplein bevindt zich de middeleeuwse klokkentoren met de prachtige astronomische klok. Praag biedt vele musea, attracties en historische bezienswaardigheden, evenals festivals zoals de Praagse Lente Internationaal Muziek Festival.

Luchthaven van Praag, Praag Ruzyne Airport is het grootste vliegveld in het land en ligt op ongeveer 10 km buiten de stad.