Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ústí nad Labem

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ústí nad Labem zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ústí nad Labem mini-gids

Autoverhuur Ústí nad Labem
Autohuur Ústí nad Labem

Ústí nad Labem is gelegen in het noordwestelijke deel van de Tsjechische Republiek. Hier ligt de stad aan de rivier Labe, ook bekend als de Elbe, en heeft een belangrijke haven. Het is minder dan 30 km naar de Duitse grens, ten noordwesten van de stad en ca. 85 km bij de Poolse grens in het noordoosten. In 2005, Ústí nad Labem een bevolking van iets meer dan 90 000

Ústí nad Labem is een lokaal kantoor rond 990 en werd gesticht in de jaren na 1200. Door zijn lange geschiedenis, er zijn veel historische kerken hier te zien als St. Jacob’s Kerk uit de 1300s. Er zijn ook diverse mooie kastelen en landhuizen in en rond de stad, inclusief Trmice Chateaux uit de jaren 1800. Museum van de stad Usti nad Labem is een historisch museum dat werd opgericht in 1876. ZOO Ústí nad Labem dieren te houden als tijgers, apen en giraffen en reptielen.

Praag Ruzyne Airport ligt op ca. 95 km ten zuiden en Dresden Airport in Duitsland, ligt op ongeveer 85 km ten noorden.