Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Tunis

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tunis zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tunis mini-gids

Autoverhuur Tunis

Autohuur Tunis

Tunis is gelegen aan de oostkust in het noordelijke deel van Tunesië .De stad is de hoofdstad van het land en ligt op de westelijke oever van het meer van Tunis, in de buurt van de kust van Tunesië, die grenst aan de Golf van Tunis. Tunis heeft een haven die in de Middellandse Zee loopt via een kanaal, met een bevolking van ca. 1200000 (2008), dit is de grootste stad van het land.

Historische binnenstad, of Medina is een van de grootste in Noord-Afrika en dateert van rond 800 na Christus Kr. De medina is kleine, smalle straatjes en historische bezienswaardigheden zoals het Museum voor Traditionele Overerving is gevestigd in een gebouw uit de 17e eeuw. Museum van Medina in Zitouna Moskee van ca. 700 AD Kr. Belvedere Park is gelegen nabij het Lake Tunis is het grootste park in de stad, terwijl de ruïnes van Carthago is te vinden op de oostelijke oever van het meer van Tunis en zou zijn gesticht door de Feniciërs in het jaar 814 v.Chr Kr.

Tunis-Carthage International Airport ligt ongeveer. 8 km buiten de hoofdstad.

Nederlands