Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Alanya

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Alanya zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Alanya mini-gids

Autoverhuur Alanya
Autohuur Alanya

Alanya is gelegen aan de Middellandse kust in het westelijke deel van Turkije. De stad behoort tot de provincie Antalya en ligt ongeveer 130 km oostelijk van de stad Antalya.Alanya is een zuidelijke ligging, op een schiereiland met Taurustfjellene de troon op de achtergrond. De stad heeft een zeer strategische ligging en als gevolg van deze, heeft Alanya is onderworpen aan de Ptolemeïsche koninkrijken van 305 v. Chr Kr tot en met 30 e. Kr. In 2009 was de bevolking ongeveer. 240 000.

Alanya is een populair vakantieoord met stranden en Cleopatra Keykubat. Langs de jachthaven zijn er boten klaar om op tournee te gaan, evenals bars en restaurants.Van een fort uit de 1300s kan worden genomen door naar de grotten en spelonken, en in de omgeving van Alanya Kasteel dat werd gebouwd in 1226, is een oude Byzantijnse kerk en een moskee. De Rode Toren is een beroemde trekpleister in de stad en is net onder het Kasteel van Alanya. De toren is 33 meter hoog en herbergt een etnografisch museum.

Gazipasa-Alanya Airport is ca. 30 km buiten het centrum van de stad.