Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Antalya

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Antalya zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Antalya mini-gids

Autoverhuur Antalya
Autohuur Antalya

Antalya ligt in het zuidwesten van Turkije, en is de hoofdstad van de provincie Antalya.Stad vragen vindt zich aan het hoofd van de Golf van Antalya, die leidt naar de Middellandse Zee en wordt beschouwd als de hoofdstad van de Turkse Riviera omwille van haar ligging.De bevolking is over. 750.000 (2007), Antalya en werd gesticht rond het jaar 150 voor Christus Kr. van Attalos II en is genoemd Attaleia en Adalia.

Antalya staat bekend als een plaats die zogenaamd in de zuiverste water leidt in de Middellandse Zee. Oude stad Kaleici is het meest populaire deel van de stad en wordt gekenmerkt door verschillende culturen, zoals de Romeinse en Byzantijnse. Er zijn kronkelende straatjes en historische bezienswaardigheden, zoals de poort van de triomfboog van Hadrianus uit de eerste eeuw na Chr Kr. Museum van Antalya is een wereld-beroemde archeologische museum met een apart gedeelte voor kinderen, en Yivli Minare is een minaret uit de jaren 1200 is een bekende bezienswaardigheid. Antalya Golden Orange Film Festival is de oudste film Turkije festival.

Antalya Airport had ongeveer 19 miljoen passagiers in 2008 en is gelegen ca. 13 km afstand.