Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ankara

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ankara zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ankara mini-gids

Autoverhuur Ankara
Autohuur Ankara

Ankara is de hoofdstad en de tweede grootste stad van Turkije na Istanbul met een bevolking van ongeveer 3,5 miljoen (2008).Ankara behoren tot de provincie met dezelfde naam en is centraal gelegen in het westen van Turkije. Het is eerder genoemd als Ancyra en Angora, en was een belangrijk centrum al in de Hittitische periode van ca. 1800 f. Kr. In het 1 eeuw na Christus ‘geboorte werd Ankara het kapitaal van een Romeinse provincie.

Er zijn verschillende historische locaties in Ankara, met inbegrip van de ruïnes van een Romeins badhuis, dat werd gebouwd op de 200’s AD Kr. en de tempel van Augustus en Rome is een tempel uit ca. b. 20 jaar Kr. Alaaddin Moskee werd gebouwd in de 1100S, terwijl de Kocatepe-moskee, die werd gebouwd tussen 1967 en 1987, is de grootste moskee in de stad. Er zijn veel parken in Ankara, die is uitgerust met een pretpark, zwembad of zwanen en een botanische tuin.

Ankara Airport, Esenboga International Airport ligt ongeveer 30 kilometer van Ankara.