Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Istanbul

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Istanbul zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Istanbul mini-gids

Autoverhuur Istanbul

Autohuur Istanbul

Istanbul is de grootste stad van het land met een bevolking van meer dan 11 miljoen (2009) die het gebied maakt naar de 5e grootste in de wereld. Istanbul ligt zowel in Azië als Eu huilde omdat de stad ligt aan de Bosporus, die scheidt de twee continenten.De stad werd gesticht in ca.. F. 600 Kr. en heette Constantinopel van 330 AD Kr. tot 1930. Tot de 1923 Istanbul was de hoofdstad van Turkije .

Er zijn vele oude kastelen, forten en monumenten in Istanbul, zoals de Egyptische obelisk, die was hier meegenomen uit Egypte in 390 ADKr. Een van de meest beroemde bazaars in Istanbul Overdekte Bazaar met acht poorten die gebouwd zijn in 1461. Om meer te leren over de geschiedenis kunt u ook het archeologisch museum. Bosporus Zoo is een park met een dierentuin, een aquarium, vogelreservaat en een botanische tuin.

Er zijn twee internationale luchthavens in Istanbul, waarvan de grootste wordt genoemd Ataturk International Airport ligt op ca.. 25 km buiten de stad.

Nederlands