Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Antalya Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Antalya Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Antalya Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Antalya Luchthaven
Autohuur Antalya Luchthaven

Het vliegveld van Antalya (AYT) is 13 km ten noordoosten van Antalya. Er is geen openbaar vervoer tussen de luchthaven en Antalya. De luchthaven heeft een goede selectie van autoverhuur bedrijven, met inbegrip van de begroting, Flo, Hertz en Sixt hier vertegenwoordigd.

Meer dan 19 miljoen passagiers de luchthaven van Antalya bezocht in 2009 met een capaciteit van 35 miljoen passagiers. Antalaya is een zeer belangrijk charter bestemming voor Europa, en geëxploiteerd door een ontelbaar aantal charter en low cost maatschappijen. De twee terminals liggen op loopafstand van elkaar, een voor binnenlandse vluchten en de andere voor de internationale.

Antalya Airport heeft een goede selectie aan bars, cafes en restaurants en winkels. Andere faciliteiten zijn een speeltuin, babyrom VIP-lounge, pinautomaten en postkantoren.
IC Hotel Airport ligt in de buurt van de terminal.