Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bodrum Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bodrum Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bodrum Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Bodrum Luchthaven
Autohuur Bodrum Luchthaven – Foto: © Bazylek

Luchthaven Bodrum Milas (BJV) ligt 36 km ten noordoosten van Bodrum en 16 km ten zuiden van Milas.Er is een bus tussen de luchthaven en Bodrum, maar busdiensten zijn niet erg frequent. De autoverhuurbedrijven gevestigd op de luchthaven zijn Hertz, Avis en Europcar.

Ongeveer 2,5 miljoen passagiers Bodrum Airport bezoekt elk jaar, en het verkeer is bijzonder hoog in de zomer. Het is eerst en vooral, charter en low cost maatschappijen die de luchthaven en is verbonden met een 50-eeuwse Europese bestemmingen. Een nieuwe internationale terminal werd in 2000 voltooid.

Bodrium Airport heeft een cafe en enkele winkels. Andere faciliteiten zijn geldautomaten en informatiebalie. Er zijn geen hotels op de luchthaven.