Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bodrum

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bodrum zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bodrum mini-gids

Autoverhuur Bodrum
Autohuur Bodrum

Bodrum ligt aan de zuidwestkust van Turkije en is gelegen op het schiereiland van Bodrum, dat juts uit in de Egeïsche Zee.De stad behoort tot de provincie Mugla en had een bevolking van bijna 120.000 in 2009. De populaire vakantie-eiland Kos ligt net buiten Bodrumhalvøya en het gebied heeft een mediterraan klimaat met hete zomers en milde winters. Bodrum is gebouwd in 1400 op de ruïnes van de oude stad van Halicarnassus.

Men ziet de overblijfselen van Halicarnassus inbegrip van Mausoleum was een van de zeven wonderen van de antieke periode. Mausoleum is waarschijnlijk gebouwd rond 330 vC Kr. ter ere van koning Mausolus, bestaande uit de Griekse en Egyptische architectuur. Een ander overblijfsel van deze tijd zijn amfitheater met ruimte voor ca. 13 000 toeschouwers. Bodrum Castle en het Museum is een kasteel uit de jaren 1400, dat een van de mooiste musea van de wereld van de onderwaterarcheologie huizen. Bodrum is ook een populaire badplaats met vele prachtige stranden.

Milas-Bodrum Airport biedt internationale vluchten en is ca.. 35 km buiten het centrum.