Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Izmir Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Izmir Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Izmir Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Izmir Luchthaven
Autohuur Izmir Luchthaven

Izmir Adnan Menderes International Airport (ADB) ligt 18 km ten zuidwesten van Izmir, en wordt vernoemd naar de voormalige Turkse premier Adnan Menderes.Er is een busdienst tussen Izmir en de luchthaven, en het is ook mogelijk de trein te nemen diensten zijn niet vaak voor.Er zijn negen verschillende autoverhuur bedrijven op de luchthaven, deze zijn DAB, Duray, Ja, Zafer, Isil, Hertz, Avis, Europcar en Sixt.

6.201.794 passagiers Luchthaven Izmir bezocht in 2009, ongeveer een kwart van deze kwam naar internationale bestemmingen. De luchthaven is een hub voor twee luchtvaartmaatschappijen, is het Izair en SunExpress. Het raster naar diverse steden in Europa zijn goed van Izmir.

Er zijn tal van winkels op de luchthaven, en ook vele eet-en drinkgelegenheden, een van de cafes zijn volledige 90 forksjellige soorten cake. Andere faciliteiten zijn een kapper, pinautomaat, postkantoor, vergaderzalen en een business lounge met draadloos internet. Er zijn geen hotels op de luchthaven.