Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Izmir

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Izmir zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Izmir mini-gids

Autoverhuur Izmir
Autohuur Izmir

Izmir ligt in het westen van Turkije en is gelegen op het hoofd van Izmirbukta dat toegang geeft in de Egeïsche Zee.De stad is de hoofdstad van de provincie Izmir is de derde grootste stad van het land met een bevolking van ca. 3200000 (2008). Izmir is de grootste export-poort en de tweede grootste haven invoer in Turkije. De stad werd gesticht in ca.. 1100 f. KR en Smyrna heette tot 1929.

Konak is een bekend gebied in Izmir, en rond het plein zijn diverse attracties en bezienswaardigheden. De oude klokkentoren Izmir Clock Tower werd in 1901 gebouwd en is een duidelijke mijlpaal in Konak plein. Rond het Konak plein kan een bezoek brengen aan diverse musea zoals het Museum voor Archeologie en het Volkenkundig Museum. Op het hoogtepunt Kadifekale is een oud kasteel genaamd Pago tijdens de Romeinse tijd, en Agora is een openlucht museum met de overblijfselen van Romeinse nederzettingen. Elk jaar festivals gehouden, waaronder een jazzfestival en een korfilmfestival.

Izmir Adnan Menderes International Airport ligt ongeveer. 18 km van de stad.