Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kayseri

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kayseri zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kayseri mini-gids

Autoverhuur Kayseri
Autohuur Kayseri

Kayseri is centraal gelegen in Turkije en is de hoofdstad van de provincie Kayseri.Het is iets meer dan 300 km naar de hoofdstad Ankara, gelegen in het noordwesten en bijna 300 km naar de Middellandse Zee kust in het zuiden.Kayseri is gelegen aan de voet van de uitgedoofde vulkaan Erciyes, en in 2007 de populatie geschat op bijna 600 000 De plaats waar de stad wordt al bewoond sinds 3000 voor Christus Kr.

Vanwege haar lange historie, er zijn veel oude gebouwen te zien in Kayseri, met inbegrip van een fort uit de 500-nummer dat wordt gevonden in het centrum. De stad heeft een aantal moskeeën vanaf de jaren 1200, dat Hunat Hatun Moskee en Haci Kilic Moskee. In Kayseri, waar de meeste andere plaatsen in Turkije, de bazaars, of souks, de meest bekende is Beda Stone en Vezir Hani beide gevestigd in historische panden. Erciyes is geweldig voor de winter activiteiten en is een populair skigebied.

Erkilet International Airport ligt op ca. 5 km ten noorden van de stad.