Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Konya

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Konya zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Konya mini-gids

Autoverhuur Konya
Autohuur Konya

Konya is gelegen in het zuidwestelijke deel van Turkije en is de hoofdstad van de provincie Konya.De stad ligt op ongeveer 1000 meter boven de zeespiegel en het is ongeveer 230 km naar de hoofdstad Ankara. Aantal inwoners in de stad werd geschat op meer dan een miljoen in 2009 en stijgt dit cijfer tot bijna 2 miljoen als men verwacht dat de omliggende gebieden. Konya is een van de oudste steden met een continue regeling en werd gesticht rond 5000 voor Christus Kr.

Konya heeft vele attracties te bieden, met inbegrip Iplicki Moskee die werd gebouwd in de jaren na 1200, Ala Eddine paleis uit 1220 en de Alaeddin Moskee van 1221 is de oudste moskee in de stad. Mevlana Museum wordt ook wel het Groene Mausoleum en is een ongelooflijk prachtig mausoleum dat werd voltooid in 1274. Om meer te leren over de geschiedenis kunt u een bezoek Konyan Archeologisch Museum exposeert antieke voorwerpen die een Romeinse sarcofaag, Grieks aardewerk en Romeinse inscripties.

Konya Airport ligt ongeveer 20 km buiten de stad.