Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Marmaris

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Marmaris zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Marmaris mini-gids

Autoverhuur Marmaris
Autohuur Marmaris

Marmaris is een stad gelegen in het zuidwestelijke deel van Turkije. De stad behoort tot de provincie Mugla ligt op een schiereiland dat uitsteekt in de Middellandse Zee. Dit is een oude stad in de genoemde bronnen van ca.. 3500 f. Kr. en heette vroeger de psychoanalyse. In de afgelopen jaren, Marmaris geëvolueerd van een kleine fiskerby een uitstekende toeristische bestemming geworden, en in 2005 de bevolking gemeten op iets meer dan 30 000

Net als vele andere kuststeden aan de Middellandse Zee is de mooie stranden en groene zee in Marmaris. De meeste tursitene die een bezoek aan de stad, hier gekomen omdat het leven van het strand en de activiteit van het zeilen. Nachtleven in Marmaris heeft een reputatie als een van de beste langs de zuidelijke kust van Turkije. Voor een historische attracties kunt bezoeken het kasteel van Marmaris Castle dat door Suleiman de Grote, gebouwd in 1523 en waar nu een archeologisch en etnografisch museum.

Het duurt ongeveer 90 minuten rijden naar de luchthaven Dalaman.