Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Urgup

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Urgup zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Urgup mini-gids

Autoverhuur Urgup
Autohuur Urgup

Ürgüp ligt ongeveer in het midden van Turkije en behoort tot de historische regio van Cappadocië in de provincie Nevsehir.Het is gelegen in een gebied waar de eerste nederzettingen werden in de provincie, en in recente tijden is het aantal gemeten mensen tot ongeveer 40.000 (2000). Er zijn ongeveer 300 km naar de hoofdstadAnkara en in het noorden 300 km naar de Middellandse Zee kust in het zuiden.

De meest unieke en beroemde culturele attracties in Ürgüp, de gebouwen die werden uitgehouwen in steen. Voor ongeveer 2000 jaar geleden, de inmiddels uitgedoofde vulkaan Erciyes uitbrak die leidde tot grote hoeveelheden van poreuze lava, en vandaag kun je gaan in hotels of verhuur van huizen die zijn uitgehouwen in de grotten en rotsformaties. Sommige van deze zijn ook gedaan in de bars. In het centrum vindt u een Turks bad en er zijn mogelijkheden voor een luftballongtur in het gebied.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Nevsehir Kapadokya luchthaven, die is gelegen ca. 20 km ten westen van Urgup.