Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Montevideo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Montevideo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Montevideo mini-gids

Autoverhuur Montevideo
Autohuur Montevideo

Montevideo (ongeveer 1,4 miljoen inwoners) is de hoofdstad van Uruguay. De ligging aan de monding van de Rio de la Plata maakt het ook een belangrijke havenstad – en een hub voor de visserij in de Atlantische Oceaan. De stad werd gesticht door de Spanjaarden in 1726 en is de hoofdstad sinds 1828.

Er zijn een aantal monumentale gebouwen in Montevideo – met name in de Empire-stijl. Anders, Catedral Metropolitana van een van de architectonische bezienswaardigheden. Het werd gebouwd in 1740 – maar herbouwd na de neoklassieke patroon reeds op het einde van de eeuw. Van de meer moderne architectuur kan worden opgemerkt dat de eerste wolkenkrabber van Zuid-Amerika – Palacio Salvo (1925) – hier werd genoemd, en het is nog steeds een van Montevideo attracties.De hoogte (inclusief antenne op de top) is precies 100 m.

Andere nieuwere gebouwen is de TV-toren Torre Antell (158 m), die werd gebouwd in 2000. En dan ook Montevideo het World Trade Center – zij het iets minder dan de 11 / 9 2001 was een terrorist in New York.

De kuststad van Montevideo heeft prachtige stranden in de directe omgeving. Twee van de meest populaire zijn Ramitez Pocito Beach en Beach.

Luchthaven Carrasco International Airport ligt 5 km buiten de stad.