Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur New York

Hou je van reizen en ben je op zoek naar nieuwe plaatsen? Dan is New York een van de steden die u moet bezoeken. Het is een van de meest populaire steden in de Verenigde Staten met prachtige architectonische gebouwen, landschappen en toeristische trekpleisters. Daarnaast vindt u in de stad verschillende autoverhuurbedrijven waar u tijdens uw verblijf een auto kunt boeken. 

New York gids

Autoverhuur New York
Autohuur New York

New York City (NYC) is een stad in het zuidelijke deel van de staat New York. Het is de dichtstbevolkte stad van de Verenigde Staten met meer dan 8.3 miljoen inwoners in 2017. De stad heeft een oppervlakte van 782.1764 km² en ligt in het centrum van de New Yorkse metropool. NYC wordt beschouwd als een mondiaal machtscentrum en wordt ook omschreven als de hoofdstad van de wereld op het gebied van financiën, cultuur en media. Daarnaast speelt het ook een belangrijke rol op het gebied van entertainment, technologie, handel, toerisme, mode en sport. 

De oorsprong van de stad is terug te voeren tot de 16de-eeuwse Nederlandse Republiek en is uitgegroeid tot een internationaal symbool met een diverse cultuur. De stad is ook de zetel van de Verenigde Naties. Door de diversiteit van de cultuur worden er in NYC meer dan 800 verschillende talen gesproken, maar de officiële taal is Amerikaans Engels. Daarnaast is de munteenheid die in de stad wordt gebruikt de US Dollar, en het heeft een van de beste economieën ter wereld. 

Ondanks het incident met het World Trade Centre van 9/11 blijft New York City een hoog BBP per hoofd van de bevolking noteren. In 2017 bedroeg het BBP per hoofd van de bevolking van de stad 71.252 dollar, en het heeft het hoogste aantal miljardairs in vergelijking met andere steden. Er zijn verschillende bezienswaardigheden en wijken in de stad, wat de grote toestroom van toeristen verklaart. Het wordt ook wel de vijf districten genoemd die bestaan uit Manhattan, Brooklyn, Queens, The Bronx en Staten Island. 

Op cultureel gebied zijn de New Yorkers liefhebbers van muziek, beeldende kunst, komedie en dans. Er vinden verschillende optochten en festivals plaats in de stad. Door het landoppervlak van de stad zijn er klimaatvariaties. In het noorden van de stad heerst een vochtig subtropisch klimaat, terwijl in het westen een oceaanklimaat heerst. Toch is de gemiddelde jaarlijkse zonneschijn in de stad 234 dagen. De winters in NYC zijn fris en vochtig, terwijl de zomers droog zijn en de temperatuur soms 38 graden Celsius bedraagt. 

Op verkenning met de huurwagen

Een van de meest geweldige plekken die u kunt ontdekken als je in New York City bent is het Vrijheidsbeeld. Het is een beroemd standbeeld en behoort tot ’s werelds grootste standbeelden. Het Vrijheidsbeeld is 152 voet hoog en symboliseert de vrijheid. Als u wilt genieten van een mooi uitzicht op de natuur, is Central Park een ideale plek om te verkennen. In het park kunt u een bezoek brengen aan de Central Park Zoo, Strawberry Fields, het meer en het Belvedere Castle. Van het Vrijheidsbeeld naar het Central Park is het 35 minuten rijden en de afstand is 10.9 km. 

Rockefeller Center is een van de meest bezochte toeristische trekpleisters in NYC. Gelegen in Manhattan, is het een uitgestrekt centrum van amusement. Er is een openlucht schaatsbaan voor schaatsers en een bronzen beeld van Atlas. Kunstliefhebbers kunnen het Metropolitan Museum of Art, dat in 1870 werd gebouwd, bezoeken. Het museum herbergt kunstcollecties die tot 5000 jaar oud zijn. In het museum vindt u onder andere wapens en harnassen, Egyptische kunst en Amerikaanse decoratieve kunst. De afstand van het Rockerfeller Center tot het museum is 4.3 km en is ongeveer 21 minuten rijden. 

Als u van theater houdt, dan moet u zeker overwegen om een Broadway-show bij te wonen terwijl u in NYC bent. Broadway en het Theatre District wordt beschouwd als het hoogtepunt van het theater in Amerika. Verschillende shows gaan op Broadway in première, en ze zijn meestal erg interessant om naar te kijken. Het Empire State Building is een andere beroemde bezienswaardigheid in NYC. Het is een 381 meter hoog en 102 verdiepingen tellend gebouw dat u een uitzicht geeft over de meeste delen van de stad vanaf de top. Het duurt 11 minuten om van Broadway naar het Empire State Building te rijden in uw huurauto en de afstand is 1.8 km. 

Luchthavens

Er zijn drie luchthavens in NYC. John F. Kennedy International Airport (JFK), Newark International Airport en LaGuardia Airport. LaGuardia Airport verzorgt voornamelijk lokale vluchten van de stad naar andere plaatsen in de VS, terwijl de andere twee internationale luchthavens zijn. Deze luchthavens beschikken over moderne faciliteiten zoals geldautomaten, valutawisselkantoren en dergelijke meer. Populaire plaatsen waar mensen naartoe reizen vanaf deze vliegvelden zijn Boston, Tokio, Miami, Montreal en Parijs. 

Er zijn ongeveer een dozijn autoverhuurbedrijven in NYC. Deze zijn onder andere Advantage, Alamo, Avis, Enterprise, Budget, Hertz, Thrifty en Payless. Veel van deze autoverhuurdiensten zijn internationale bedrijven die bekend staan om hun perfecte service. U kunt een auto van een van deze bedrijven op de luchthaven boeken of online via hun website. Wij raden aan om een auto vooruit te boeken om het gewenste merk te vinden. 

Aangezien elke autoverhuurdienst zijn eigen voorwaarden heeft, raden wij u aan de t&c van de autoverhuurdienst die u kiest goed door te lezen. De meeste autoverhuurbedrijven rekenen hun klanten extra kosten voor het niet afleveren van een huurauto op de vervaldatum, dus controleer de voorwaarden voor het eventueel verlengen van de huurperiode. Controleer ook de auto voordat u wegrijdt en wijs eventuele gebreken aan. 

Verkeer

Wat betreft de wegkwaliteit zijn de wegen van NYC uitstekend. De wegen zijn goed aangelegd en de benodigde faciliteiten zijn aanwezig. Het verkeer in NYC is meestal overbelast tijdens de vroege uren wanneer mensen naar hun werk vertrekken (tussen 5u30 en 9u30) en tijdens de sluitingstijden van de kantoren (tussen 16u en 19u). 

De snelheidslimiet op de meeste wegen in NYC is 40 km/u. Op snelwegen zoals de Cross Bronx Expressway en de Long Island Expressway is de snelheidslimiet 80 km/u, terwijl de snelheidslimiet op straatwegen varieert. Controleer dus altijd de geafficheerde snelheidslimiet op de wegen om te weten welke snelheidslimiet van toepassing is. Er zijn ook verschillende parkeergarages in NYC die u kunt gebruiken, en hun prijzen zijn redelijk. Deze parkeergarages zijn op bijna elke hoek van de stad. Echter, als u er geen kunt vinden, kunt u gebruik maken van het parkeren op straat – indien toegestaan.