Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Boston Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Boston Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Boston Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Boston Luchthaven
Autohuur Boston Luchthaven

(Boston) Logan International Airport (BOS) is gelegen op 6 km ten noordoosten van Boston. Er zijn goede vervoersverbindingen tussen Boston en de luchthaven, zal het gaan met de bus, trein en metro.
Het vervoer over water Service Bus 66 is een bus die naar een haven gaat op de luchthaven waar het mogelijk is om verder te gaan met de boot. De autoverhuur bedrijven die worden vertegenwoordigd zijn Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enter Prize, Hertz, National en Thrifty,

Boston Airport is een van de 20 drukste luchthavens in de VS met 26.102.651 passagiers in 2008 en nummer 12 als het gaat om de luchthaven met de meeste internationale passagiers in de Verenigde Staten. Het bestaat uit vier terminals, en er is een shuttle-bus tussen hen.Alle internationale bestemmingen gaat vanaf terminal E. In aanvulling op de Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen die ook bedrijven zoals British Airways, Lufthansa, Air France en nog veel meer.

De selectie van winkels, cafes, restaurants en bars zijn zeer goed. Andere faciliteiten in Boston Airport is een speeltuin, een museum, een spa en een beautysalon, een medisch centrum, bank en draadloos internet. De hotels Harborside Hyatt Hotel & Conference Center, Embassy Suites Boston Logan Airport Hotel en het Hilton Boston Logan Airport Hotel, gelegen op de luchthaven te hebben en alle conferentiezalen.