Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Boston

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Boston zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Boston mini-gids

Autoverhuur Boston
Autohuur Boston

Boston is gelegen in het noordoosten van de Verenigde Staten en is de hoofdstad en grootste stad in de staat Massachsetts.De stad heeft    inwoners, is de regio’s commerciële en culturele centrum.Boston werd opgericht in 1630 en is een van de oudste in het land.

De stad heeft een aantal beroemde universiteiten, en is een populaire bestemming voor toeristen – met meer dan 12 miljoen bezoekers per jaar.

Een van de meest populaire toeristische attracties in Boston’s Skywalk Observatory – de stad standpunten plaats in de top van de Prudential Tower – waar het 360 graden panorama’s.Er is ook het populaire restaurant “Top van de Hub.”   Het Museum voor Schone Kunsten heeft vele bezoekers – met een van de grootste kunstcollecties uit Azië, waar men ook kan zien de Egyptische mummies.

De toeristische attractie voor het hele gezin is het Museum van Wetenschap – met interactieve tentoonstellingen en laser shows, IMAX-theater en planetarium.

In Boston is ook de JFK Memorial Museum & Library – Museum gewijd aan John F. Kennedy, met de nadruk op zijn leven en carrière.

Luchthaven van de stad – Logan International Airport – ligt 5 km ten oosten van het centrum.