Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Chicago Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Chicago Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Chicago Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Chicago Luchthaven
Autohuur Chicago Luchthaven

Chicago O’Hare International Airport (ORD) ligt 29 km ten noordwesten van Chicago.
In 2009 ontving de luchthaven award voor beste luchthaven in de Verenigde Staten 10 achtereenvolgende jaar door Global Traveler Award.Het is een dag open metro verbinding tussen de luchthaven en Chicago in aanvulling op continue bussen loopt.

Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven, met inbegrip van Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz en National, gelegen in de terminal 1,2 en 3 in de buurt van de bagage riemen.

In 2009, 64.397.782 passagiers een bezoek aan de luchthaven van Chicago. Het hoge aantal passagiers en is daarmee een van de vier grootste luchthavens in de wereld.  Het is zeer belangrijk in verband met internationale bestemmingen, het aanbieden van reizen naar meer dan 60 verschillende. Het is de belangrijkste hub voor American Airlines en United Airlines. De luchthaven heeft vier terminals met verschillende spoor.

De selectie van cafes, restaurants, bars en winkels zijn erg goed in alle terminals. Andere faciliteiten omvatten draadloze internettoegang, een medisch centrum, een kapel, banken, speelruimte voor kinderen, business center en kunstexposities. Het Hilton Chicago O’Hare Airport ligt bij Terminal 2