Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cleveland Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cleveland Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cleveland Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Cleveland Luchthaven
Autohuur Cleveland Luchthaven – Foto: © Mr. Zman

Cleveland Hopkins International Airport (CLE) ligt ongeveer 14 km ten zuidwesten van Cleveland en is de grootste luchthaven in de staat Ohio.Er is een bus tussen de luchthaven en Cleveland. De autoverhuur bedrijven die aanwezig zijn op de luchthaven zijn Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National en Thrifty. Ze worden gezamenlijk een beetje buiten de terminal en kan worden bereikt door een shuttlebus.

11.106.194 passagiers bezocht Cleveland Airport in 2008. Het is een hub voor Continental Airlines.   Van Cleveland op een vliegtuig op ongeveer 85 locaties.

De selectie van cafes, restaurants, bars en winkels zijn goed op de Cleveland Airport. Andere faciliteiten zijn onder medisch centrum, de kapel, bank-en zakencentrum.Het Sheraton Airport Hotel, gelegen op de luchthaven heeft ook een conferentiecentrum.