Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cleveland

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cleveland zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cleveland mini-gids

Autoverhuur Cleveland
Autohuur Cleveland

Cleveland ligt in het noordoosten Verenigde Staten en is de tweede grootste stad in de staat Ohio.De stad, die 435.000 inwoners (2008) ligt aan Lake Erie, heeft en is zowel een belangrijke haven-en een spoorwegknooppunt. Cleveland is het administratieve centrum van het graafschap Cuyahoga County, en delen van de rivier de Cuyahoga River stroomt door de stad.

Cleveland heeft vele bezienswaardigheden en de stad heeft zowel historische, kunsthistorische en Natural History Museum. Een belangrijke toeristische attractie is de “Rock and Roll Hall of Fame, dat haar deuren opende in 1995. Het Museum van muziek met een rock ’n roll als het belangrijkste thema, zowel spannend tentoonstellingen en evenementen.

Veel toeristen ook een bezoek aan het beroemde kunstmuseum, “Cleveland Museum of Art. De plaats heeft een tentoonstelling van een dergelijke gerenommeerde Aziatische collecties, Griekse en Romeinse beelden en moderne kunst.

De stad van de hoogste gebouw – de wolkenkrabber Key Tower – stijgt 288,6 meter boven de grond, en is een van Cleveland bezienswaardigheden. Vlak naast de Terminal Tower is gelegen, die werd gebouwd in de periode 1922 – 1930, en is 216 meter hoog.

Cleveland is ook bekend om zijn vele golfbanen, en voor gezinnen met kinderen, een bezoek aan de dierentuin van de stad aan te bevelen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Cleveland Hopkins International Airport, gelegen op 20 km ten zuidwesten van het centrum.