Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Denver

Als je een vakantie naar Denver aan het plannen bent, hoef je je geen zorgen te maken over vervoer. Er zijn genoeg autoverhuurbedrijven die betaalbare auto’s aanbieden die bij jou passen. De auto’s zijn proper en betrouwbaar. Er zijn autoverhuurbedrijven in en om het vliegveld. Je kunt natuurlijk ook een auto online boeken door naar de website van je favoriete autoverhuurder te gaan. Een auto huren is makkelijk en snel geregeld. 

Denver reisgids

Autoverhuur Denver
Autohuur Denver

De stad Denver in de provincie Denver is een mooie plaats en tevens ook de hoofdstad van de staat Colorado, VS. Het is een van de snelst groeiende steden in de VS. Je vindt de stad tussen de Zuidelijke Rocky Mountain Front met Cheyenne, Wyoming ten noorden en Albuquerque, New Mexico ten zuiden. Het is een culturele stad met de meest unieke stadsparken in het land, zoals de spectaculaire Red Rocks Park & Amphitheatre. Andere steden in de buurt van Denver zijn onder anderen Aurora, Colorado Springs en Wichita. 

De bevolking van Denver wordt geschat op ongeveer 716.492 inwoners, de op nummer 19 dichtstbevolkte stad in de VS. Het is een van de steden die een gigantische groei heeft doorgemaakt sinds de census van 2010. Het is een geweldige plek om te bezoeken omdat er veel museums/culturele instituties zijn zoals de Art Museum, een unieke kunst faciliteit bekend om zijn collectie van natuurlijke elementen. Het is eveneens de thuis van de beroemde Titanic overlevende Molly Brown. Denver is ook een startpunt voor bezoekers aan het Rocky Mountains ski resort. 

Denver heeft een gemiddelde van 300 dagen zon per jaar. Gelegen ten oosten van een grote bergketen heeft Denver een heet en droog klimaat met meer daglichturen dan San Diego of Miami Beach. In de winter is Denver zelfs droger dan de staat Arizona, met een maximale temperatuur van 45F in Februari. De golfbanen zijn het hele jaar door geopend en zijn zelfs gedurende 30 dagen gebruikt in Januari. De gemiddelde sneeuwval in Denver is zo’n 45 cm sneeuw per jaar, ongeveer evenveel als Los Angeles

Denver heeft een geweldige cultuur en kunstscene. Het Denver Performing Arts Complex, Tony Award-winnende Broadway Theatre en Touring Shows. Het Ellie Caulkins Opera House, met een waarde van $92 miljoen, wordt beschouwd als een van de beste akoestische zalen in het land en Metro Denver verzamelt meer kunst dan welke andere stad ook. Er zijn een aantal grote musea in de stad, zoals Denver Art Museum, Clyfford Art Museum, Wings Over the Rockies Air, Space Museum en History Colorado Centre, om er maar een paar te noemen. 

Ontdek met je huurauto

Er zijn een heleboel plekken in Denver die je met de huurauto kunt bezoeken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Dinosaur Ridge die 14 mijl (23 km) van Denver ligt. De Ridge bevindt zich aan de Front Range van de Rocky Mountains. Er zijn meer dan 300 dinosaurus sporen uit de Krijt tijd te zien, en er zijn een aantal honderd dinosaurus botten uit de Jura periode en vele verschillende fossielen van planten gevonden. Binnen de bergrug vindt je de Dinosaur Ridge wandeling van ongeveer 2 mijl (3.2 km), een mangrovemoeras en een bezoekerscentrum met cadeauwinkel en expositiezaal. 

Je kunt ook de Red Rocks Park and Amphitheatre bezoeken op zo’n 20 mijl (30 km) van Denver. Het wordt gezien als een van ’s werelds beste concert locaties. Er bevindt zich ook een park dat een uur voor zonsopgang opent en een uur na zonsondergang sluit. Je kunt de Trading Post Trail beklimmen, mountain biken, paardrijden op de Red Rocks Trail of yoga doen op de rotsen. Daarnaast kun je ook de geschiedenis van de rotsen bestuderen of een film over de rotsen kijken. Er is ook een eetcafé genaamd Red Rock’s Ship Rock Grille waar je wat lekkers kunt gaan eten. 

Andere plaatsen die je kunt bezoeken met je huurauto zijn de vele restaurants in de stad. Denver is bekend om zijn geweldige restaurants die gerund worden door bekende chefs. Je zult steakhuizen, Mexicaans, Japans, Aziatisch en Chinees eten vinden. Het Frasca Food & Wine restaurant behoorde tot de top 38 beste restaurants in Amerika, net als Basta, Blackbelly Market, The Wolf’s Tailer en anderen. 

Luchthavens

Er zijn een aantal vliegvelden rondom Denver city, zoals Denver International Airport, Centennial Airport (APA), Rocky Mountain Metropolitan Airport, Signature Flight Support en Colorado Air and Spaceport. Denver International Airport is het grootste vliegveld in Denver en tevens ook in Noord-Amerika. Het vliegveld vliegt non-stop naar 215 bestemmingen waaronder Mexico, Frankrijk, Japan, Duitsland en Canada. 

Denver International Airport is het 20ste meest drukke vliegveld in de wereld, en het 5e meest drukke vliegveld in de Verenigde Staten. Het vliegveld heeft goede faciliteiten en vriendelijk personeel die graag helpen. Er is een ruime parkeerplaats voorzien van goede parkeerplekken, beveiliging, winkels, restaurants en andere services. Het vliegveld biedt een breed scala aan lokale en nationale merken. 

In samenhang hiermee heeft Denver International Airport ongeveer 10 grote autoverhuurbedrijven die klaarstaan voor alle bezoekers aan Colorado. De autoverhuurbedrijven bevinden zich op het vliegveld en zorgen voor een gratis shuttle service van en naar de Jeppesen Terminal. Zo kom je op bestemming aan zonder te hoeven liften. Velen van hen zijn ook online te vinden en anderen op locatie. Voorbeelden van autoverhuurbedrijven zijn Advantage, Alamo, Avis, Budget en Dollar. Met deze bedrijven ben je gegarandeerd dat je eenvoudig en snel de stad inkomt. 

Verkeer

De wegen in Denver zijn in goede staat en zorgen voor soepele ritten door de stad en omgeving. Net als alle andere staten heeft Denver te maken met een drukke spits. Op vrijdag tussen 17 en 18 uur is de spits het ergste. Het beste moment om te rijden is maandagochtend van 6 tot 7 uur. 

De maximale snelheid in Denver is 65mph (105km/u) in de stad, 75mph (120km/u) op vierbaans snelwegen, 55mph (88km/u) op regionale wegen met minder dan vier banen, 30mph (48km/u) in woonwijken en 40mph (64km/u) voor bergwegen. Er is altijd voldoende betaalde parkeergelegenheid. De parkeeropties bestaan uit het gebruik van een mobiele app om een plek te reserveren, gratis parkeren op straat in het stadscentrum van Denver op zon- en feestdagen en parkeerplaatsen aan betaalbare prijzen.