Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Fort Myers

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Fort Myers zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Fort Myers mini-gids

Autoverhuur Fort Myers
Autohuur Fort Myers

Fort Myers ligt ten zuidwesten van de staat Florida, de rivier Chaloosahatchee die uitmondt in de Golf van Mexico. De stad heeft 68.700 inwoners (2008), en werd opgericht in 1850 als een militair fort – en is de oudste stad in de provincie van Lee County.

Fort Myers is bekend als de “Stad van de Palmen” (“Palm City”) – omwille van de 1800 palmbomen langs McGregor Boulevard. De stad heeft vele historische en culturele attracties en goede winkelmogelijkheden in boetieks en warenhuizen.

Veel toeristen komen naar de stad om te zwemmen in een uitnodigende en kilometers lange zandstrand van Fort Myers Beach. Het is ook heerlijk golfen kansen in het gebied en de stad heeft een bruisend nachtleven met pubs, casino’s en nachtclubs.

Calusa & Nature Center Planetarium is een belangrijke toeristische attractie in Fort Myers – dat deze kunnen leren over het heelal en zie een geweldige lasershow.

“Edison & Ford Winter Estates is een van de meest bezochte attracties. Fort Myers was meer dan 50 jaar de winter residentie van Thomas Edison, en zijn vriend, Henry Ford woonde hier al te vaak. Het huis van Edison is nu een museum tentoonstelling van zijn vele uitvindingen, een laboratorium en een botanische tuin. De stad heeft ook een jaarlijkse lysfestival in februari, ter ere van Thomas Edison.

City Airport – Southwest Florida International Airport – ligt 21 km ten zuidwesten van het centrum.