Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Fresno

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Fresno zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Fresno mini-gids

Autoverhuur Fresno
Autohuur Fresno – Foto: © Qymekkam

Fresno is een stad in de staat van Californië in San Joaquin Valley. De ongeveer 500.000 inwoners (2009). Het ligt op ca.. 300 km ten zuidoosten van San Francisco, en is de provinciale zetel van Fresno County.

Fresno werd opgericht in 1872, en 40% van de bevolking is Spaanstalig. De stad is bekend om zijn meer dan 300 dagen zon per jaar.

Enkele van de meest populaire toeristische attracties in Fresno is “Fresno Metropolitan Museum van Kunst en Wetenschap” – een interessante wetenschap en kunst museum, “Fresno Art Museum” – een museum voor moderne kunst, dat blijkt ook films en hosts lezingen en concerten, “Oude Fresno Water Tower “- van de stad oude watertoren uit 1894, en” Afro-Amerikaanse cultuur en Historisch Museum ‘- wat bezoekers over de lokale Afrikaanse-Amerikaanse cultuur met haar vaste en wisselende tentoonstellingen vertelt.

Yosemite National Park (gelegen in de Sierra Nevada bergketen) ligt 97 km uit Fresno, en staat bekend om de granieten kliffen watervallen, rivieren en mammoet bomen. Het nationale park is een grote toeristische attractie en staat genoteerd op de UNESCO World Heritage List.

Luchthaven van de stad – Fresno Yosemite International Airport – 7 km ten noordoosten van het centrum.