Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Fresno Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Fresno Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Fresno Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Fresno Luchthaven
Autohuur Fresno Luchthaven

Fresno Yosemite International Airport (FAT) is het centrum gelegen net ten noorden van Fresno en 97 mijl van Yosemite National Park.Het is slecht openbaar vervoer, maar de korte afstand naar het centrum van Fresno kunnen taxi’s zijn een goed alternatief. De autoverhuur bedrijven die aanwezig zijn op de luchthaven, Hertz en Enterprise.

In 2007, 1,382 miljoen passagiers bezocht Fresno Airport. Afgezien van Mexico, zijn alle bestemmingen uit Fresno nationale en gaat in de eerste plaats voor steden in de westelijke Verenigde Staten. De luchthaven ligt op ongeveer om energie op te bouwen een grote zonne-energie complex zal het aanbod dat zij met hernieuwbare.

De selectie van de bars, cafes, restaurants en winkels zijn goed op de luchthaven van Fresno. Andere faciliteiten omvatten draadloze internetverbinding. Airport Holiday Inn Airport en Piccadilly Inn ligt vlak bij de luchthaven.