Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Honolulu

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Honolulu zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Honolulu mini-gids

Autoverhuur Honolulu
Autohuur Honolulu

Honolulu is de hoofdstad en grootste stad in de staat (en eilanden) Hawaii – gelegen in de Stille Oceaan. Het is gelegen aan de zuidoostkust van het eiland Oahu, die  is een van de dichtstbevolkte eilanden van Hawaii.Honolulu heeft 376.000 inwoners (2008), en is een belangrijke haven.

De stad is tevens het centrum voor kunst, geschiedenis en cultuur – met diverse musea en kunstgalerijen. Het enige koninklijke paleis in de Verenigde Staten – Iolanipaleis van 1871 – is gelegen in Honolulu, en is open voor het publiek.

Een van de bezienswaardigheden van de stad is de Aloha Tower – een 56 meter hoge vuurtoren in de gotische stijl uit 1926, dat staat op de haven.

Honolulu is ook bekend om de populaire toeristische gebied van Waikiki – de beroemde stranden, luxe hotels, winkelcentra, een dierentuin, een aquarium en parken.Waikiki is gelegen op 5 km ten zuidoosten van het centrum.

Andere populaire toeristische attracties in Honolulu is het hedendaagse museum – een tentoonstelling van hedendaagse kunst, Hawaii State Art Museum – een tentoonstelling van traditionele kunsten uit Hawaii en bisschop Museum – een natuurlijke en cultuurhistorisch museum tentoonstelling van voorwerpen, documenten en foto’s van Hawaii.

In Honolulu is ook Chinatown, dat is een belangrijke toeristische attractie met zijn kleurrijke marktplaatsen gedurende de dag en restaurants en het nachtleven plaatsen in de avond.

Honolulu International Airport ligt 10 km ten noordwesten van het centrum.