Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Honolulu Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Honolulu Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Honolulu Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Honolulu Luchthaven
Autohuur Honolulu Luchthaven – Glenn Cando

Honolulu International Airport (HNL) ligt op 6 km ten noordwesten van Honolulu.  Er zijn regelmatige busdienst tussen Honolulu en de luchthaven. De auto vertegenwoordigd verhuurbedrijven zoals Avis, Budget, Dollar, Hertz, National, Advantage, Alamo, Enterprise Rent A Car, JN en Thrifty Car Rentals.

In 2007, 21.505.855 passagiers bezocht Honolulu Airport. Als het aankomt op internationale bestemmingen gaan dus 2 van de 3 internationale vluchten naar hetzij Nagoya, Osaka Kansai en Tokyo Narita in Japan. Een andere populaire bestemming is Sydney. Het is de belangrijkste hub voor Air Cargo Aloha, GO! En Hawaïaanse Airlines. Honolulu Airport beschikt over drie terminals, dat is een pendelbus tussen.

Honululu Airport heeft een goede selectie van winkels, bars, cafes en restaurants. Andere faciliteiten omvatten draadloos internet, ATM, postkantoor, business center en een medisch centrum.   De hotels gelegen op de luchthaven Ohana Honolulu Airport Hotel Best Western Plaza Hotel Pacific Marina Inn.