Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Jacksonville Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Jacksonville Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Jacksonville Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Jacksonville Luchthaven
Autohuur Jacksonville Luchthaven

Jacksonville International Airport (JAX) ligt 24 km ten noorden van Jacksonville. Er zijn bussen vanaf de luchthaven naar Jacksonville en andere steden in Florida. De autoverhuurder Alamo, National Car is, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz en Thrifty gelegen in het gebied waar de bagage banden.

In 2009 5.605.934 passagiers een bezoek aan de luchthaven van Jacksonville. De luchthaven wordt bediend door negen verschillende luchtvaartmaatschappijen en kan men rechtstreeks reizen naar 24 verschillende bestemmingen in de Verenigde Staten. Het is zowel een civiele en een militaire luchthaven.

Jacksonville Airport heeft een goede selectie van winkels en eet-drinkgelegenheden. Andere faciliteiten omvatten draadloos internet, spa, geldautomaten, een kapel en zakelijke centrum. Het Clarion Airport Hotel & Conference Center, gelegen op de luchthaven heeft een groot conferentiecentrum.