Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Jacksonville

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Jacksonville zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Jacksonville mini-gids

Autoverhuur Jacksonville
Autohuur Jacksonville

Jacksonville is de grootste stad in de staat Florida, en is de belangrijkste zetel van het graafschap van Duval County. De stad heeft ongeveer 850.000 inwoners, en het is naar schatting het metropolitane gebied, oplopend tot 1,3 miljoen inwoners.

Jacksonville is gelegen aan de St. Johns River, die uitmondt in de Atlantische Oceaan. De stad heeft grote toerisme, met 13 miljoen bezoekers per jaar. Jacksonville is een cultureel centrum voor de regio met kunstgalerijen, musea, theaters, een dierentuin en de botanische tuin. Bovendien, goede winkels en een gevarieerd uitgaansleven.

Enkele van de meest populaire attracties in Jacksonville’s Museum of Contemporary Art (MOCA) – de stad Museum van Hedendaagse Kunst en het Museum van Wetenschap en Geschiedenis – een natuurhistorisch museum met interactieve tentoonstellingen en het Planetarium.

Een bekende trekpleister in “de stad Friendship Fountain”, gelegen in de St. Johns River Park. De grote fontein gebouwd in 1965, en op de markt zich dan als “de hoogste ter wereld en de grootste.

28 km ten oosten van Jacksonville in Jacksonville Beach (aan de Atlantische kust). Er zijn mijl van zandstranden, grote zwembaden, een waterpark en pretpark.

Jacksonville International Airport ligt 27 km ten noorden van het centrum.