Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Minneapolis Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Minneapolis Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Minneapolis Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Minneapolis Luchthaven
Autohuur Minneapolis Luchthaven – Foto: © Randomducj

Minneapolis-Saint Paul International Airport (MSP) ligt 19 km ten zuiden van Minneapolis en 16 mijl ten zuiden van St. Paul.Het draait zowel bussen en treinen tussen de luchthaven en Minneapolis en andere steden in het gebied. De auto bedrijven die zijn gevestigd op de luchthaven zijn Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz en National.

34.056.443 passagiers een bezoek aan de luchthaven van Minneapolis in 2008. Het is de belangrijkste hub voor Delta Air Lines en Sun Country Airlines. Uit Minneapolis, een directe reizen naar de meeste bestemmingen in de VS en enkele internationale.De luchthaven heeft twee terminals die zijn verbonden via een shuttle bus.

Minneapolis Airport heeft een zeer goede selectie van gespecialiseerde winkels verkopen alles van mode tot chocolade-en sportartikelen. De selectie van cafes, bars en restaurants zijn ook erg goed. Andere faciliteiten omvatten massage, draadloos internet, een beautysalon, speelruimte voor kinderen, baby / familie kamers en vergaderzalen. Er zijn verschillende hotels in de buurt, met inbegrip van de Hilton Minneapolis / St Paul Airport Mall of America en Minneapolis Airport Marriott.