Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Minneapolis

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Minneapolis zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Minneapolis mini-gids

Autoverhuur Minneapolis
Autohuur Minneapolis

Minneapolis is de grootste stad in de staat Minnesota in de Verenigde Staten, en heeft 388.000 inwoners (2008).Gelegen op de Mississippi-rivier en is een financiële,  commercieel en industrieel centrum.Minneapolis is ook een belangrijk transport hub.

15 km ten oosten van Minneapolis is de hoofdstad St. Paul. De twee steden hebben in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een aaneengesloten stedelijk gebied en heet de ‘Twin Cities’ – Twin Cities. Deze agglomeratie heeft ongeveer 3,5 miljoen inwoners (2,008).

Minneapolis is bekend om zijn vele meren, met inbegrip van Lake Minnetonka – en dat is een populair recreatiegebied.

De stad heeft diverse culturele attracties, waaronder Weisman Art Museum, dat is een gevarieerd kunst museum en een architectonisch landmark. De Walker Art Center een bezoek waard is, dat ook een prachtig buitenterras sculptuur park met 40 vaste kunstwerken. Vlakbij is ook de prachtige basiliek van Santa Maria – in de eerste basiliek van Amerika in 1926.

Minneapolis heeft goede winkels, en de stad ‘Mall of America is’ s lands grootste winkelcentrum met meer dan 500 winkels en restaurants. Het centrum heeft ook een overdekt pretpark.

Twee belangrijke snelwegen aansluiten Minneapolis met de rest van het land – Interstate 94, dat loopt oost / west en de Interstate 35 die loopt ten noorden / zuiden.

Luchthaven van de stad –   Minneapolis – Saint Paul International Airport – ligt 21 km ten zuiden van het centrum.