Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur New York JFK Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in New York JFK Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

New York JFK Luchthaven mini-gids

Autoverhuur New York JFK Luchthaven
Autohuur New York JFK Luchthaven

John F. Kennedy International Airport (JFK) ligt 24 km ten zuidoosten van Manhattan in New York. De beste manier om te reizen tussen New York en de luchthaven wordt door de Airport Express. De autoverhuurbedrijven zijn aanwezig op de luchthaven zijn Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz en National.

47.807.816 passagiers gebruik van de New York JFK Airport in 2008 waardoor het een van de 15 grootste in de wereld in termen van het aantal passagiers. Het is de luchthaven in de Verenigde Staten met de meeste internationale passagiers.Ongeveer 100 luchtvaartmaatschappijen uit 50 verschillende landen die de luchthaven, en is de belangrijkste basis voor American Airlines, Delta Air Lines, JetBlue Airways en Polar Air Cargo. De 5 meest populaire internationale bestemmingen zijn Londen,ParijsFrankfurt, Santo Domingo en Rome. New York JFK Airport bestaat uit acht terminals spoor.

Het is een goede selectie van cafes, bars, restaurants en winkels in alle terminals. Tax free is de terminal 1, 2, 3, 4, 7, 8 en 9 Andere faciliteiten omvatten draadloos internet, een kapel, medische, baby / familiekamer, ATM, postkantoor en conferentiecentrum. Ramada Plaza Hotel is gelegen aan de luchthaven en er zijn meer hotels in de buurt.