Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Philadelphia Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Philadelphia Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Philadelphia Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Philadelphia Luchthaven
Autohuur Philadelphia Luchthaven – Foto: © Piotrus

Philadelphia International Airport (PHL) ligt 11 km van Philadelphia. Er zijn treinen tussen elk van de zes terminals en Philadelphia. De autobedrijven die de luchthaven zijn Avis, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz en National.

33,1 miljoen passagiers de luchthaven bezocht in 2008. Philadelphia Airport heeft zes terminals, en er is een shuttlebus tussen de terminals. Het is in meer dan 30 verschillende internationale bestemmingen in Europa, Azië, Canada en Zuid-Amerika.De belangrijkste basis voor U. S. Airways en UPS Airlines.

De selectie van de bars, cafes en restaurants zijn heel goed in alle terminals op Philadelphia International Airport. Andere faciliteiten omvatten draadloos internet, ATM, spa, speeltoestellen voor de kinderen, gezondheid en business centre. De Airport Marriott hotel is gelegen op de luchthaven.